De Rivier

Wij zijn een groep enthousiaste Christenen die samenkomt in Evangelisch Centrum De Rivier. Vanuit ons Centrum willen we graag laten zien Wie Jezus is, wat Hij op aarde deed en wat Hij nog steeds wil doen in het leven van alle mensen.

Wij geloven namelijk dat Jezus de levende Heer is die alle mensen wil redden! Daarom delen wij graag het evangelie in woord en daad, 7 dagen in de week. We willen namelijk niet alleen op zondag naar de kerk gaan, maar op maandag (en de rest van de week) ook de Kerk zijn. Daarom moedigen we elkaar ook aan om te groeien in geloof en discipelschap.

In ons centrum zijn alle generaties en veel culturen vertegenwoordigd. Dat is iets wat we heel belangrijk vinden. Zo kunnen ouders, grootouders, kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen uit allerlei culturen veel van elkaar leren en voor elkaar betekenen! De puurheid en onbevangenheid van de kinderen en de wijsheid van de levenservaring van de ouderen zijn een gouden combinatie! Zoals Spreuken 20:29 zegt: “Het sieraad van jonge mannen is hun kracht, en de glorie van de ouderen is de grijsheid!” Onze zondagse samenkomsten zijn ook te bekijken via ons eigen YouTube kanaal E.C. De Rivier.

En dat niet alleen op zondag! Iedere dag (behalve zaterdag) is er een bijeenkomst van een gebedskring waarin we voor en met elkaar bidden. Tevens staat een speciaal gebedsonderwerp centraal zoals bijvoorbeeld vervolgde christenen, Israël, mensen die Jezus nog niet kennen, zieken, etc. Deze gebedskringen vormen het hart van de gemeente.

Natuurlijk organiseren we ook andere activiteiten.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan gewoon eens langs of stuur een mail: info@ecderivier.nl