Riverkids brengen bedankjes rond bij hulpverleners

Deze week brengen de kinderen van de Rivier- De Riverkids- bedankjes rond bij de hulpverleners in Gouda. Dit doen zij omdat zij juist zich zo hard inzetten tijdens de pandemie. Zo waren ze al bij de politie, de brandweer en bij een zorginstelling.      

Zegen jongeren

Vanmorgen 6 september kregen de jongeren een zegen voor het nieuwe studiejaar. Elke jongere mag zelf  inbrengen waarvoor ze willen bidden.

Kinderzegen

Vanochtend 30 augustus 2020 kregen de kinderen van De Rivier die op de basisschool zitten en starten met de brugklas een zegen. Ze mogen dan zelf aangeven waarvoor ze willen bidden. Bijzonder en rijk om dit samen met de kinderen te mogen doen.

Heropening EC De Rivier

Afgelopen woensdag 1 juli was de eerste keer weer dat we als gemeente een echte fysieke bijeenkomst hadden. Het was groot feest en grepen de gelegenheid aan om ons nieuwe logo te presenteren en krachtige woorden van God uit te spreken als een banier voor de gemeente. De vlag werd gehesen.   

Nieuws uit Moldavië

We hebben goed nieuws ontvangen uit Moldavië. Vorig jaar hebben we met elkaar een groot bedrag bij elkaar gebracht om onze broeders en zusters in Lozova te helpen hun kerkzaal te isoleren. Het wordt daar in de winter -30 graden Celcius, dus dat is hard nodig. En nu is de kerkzaal – inclusief isolatie – […]

Corona maatregelen

We hebben allemaal te maken met de gevolgen van het corona virus dat over de wereld gaat. Hierin hebben we een verantwoordelijkheid om dit virus met elkaar zo snel mogelijk in te dammen. Dat betekent dat we de richtlijnen van het RIVM zo goed mogelijk volgen. Daarom hebben wij vrijdag 13 maart direct besloten álle […]

Colin Mitchell

Afgelopen zondag was Colin Mitchell in ons midden. Hij sprak zeer inspirerend en bemoedigde de gemeente aan de hand van het verhaal van Jozef en psalm 46, onze burcht is de God van Jakob. Colin Mitchell is een van de leiders van de Karmelgemeente in Haifa (Israel). Hij is pastor, spreker en leraar en reist […]

Youth Alpha

Welkom om 18.00 mee te doen met de jongeren. Eerst eten we met elkaar. Heb je vragen over God en Geloof wees er dan bij! Deze bijeenkomst is voor jongeren van de middelbare school klas 4 t/m 23 jaar.