Outreaches

In samenwerking met Stichting Mondzorg organiseren wij een aantal keer per jaar outreaches. Tijdens een outreach komt Stichting Mondzorg met haar mobiele tandarts praktijk en een team van tandartsen, tandartsassistenten en mondhygiënisten langs om mensen die bij het Leger des Heils (Gouda) verblijven gratis mondzorg te geven.

Voor, tijdens en na de behandeling staat naast de mondzorg die gegeven wordt ook een stukje persoonlijke aandacht voor deze mensen centraal. Vrijwilligers van De Rivier ontvangen de gasten, bieden hen een kopje koffie aan en gaan met hen in gesprek. Daarnaast geven we als De Rivier een persoonlijk ‘verwenpakket’ (zie foto’s hieronder) aan iedereen die een behandeling heeft gekregen. Bovendien bieden we deze mensen ook een gratis Bijbel aan en mogen ze iets van de speciaal ingerichte boekentafel meenemen.

Door deze unieke combinatie van kwalitatief goede, gratis mondzorg en persoonlijke aandacht hopen we de gasten van het Leger des Heils een stukje van Gods liefde te laten zien, omdat wij geloven dat juist ook die mensen waardevol en door God geliefd zijn.

Naar aanleiding van deze outreaches hebben meerdere gasten van het Leger onze zondagse diensten bezocht!