Gebedsdienst in de jongerenruimte

In verband met het heerlijke weer was de gebedsruimte op de tweede verdieping té warm om samen te bidden. Daarom zijn we uitgeweken naar de jongerenruimte, waar het heerlijk koel was.

Het was een waardevolle gebedsdienst waarin we onder andere aan de hand van Psalm 62 bepaald werden bij Gods grootheid en dat we bij Hem altijd veilig zijn: “Zeker, mijn ziel, zwijg voor God, want van Hem is mijn verwachting. Zeker, Hij is mijn rots en mijn heil, mijn veilige vesting; ik zal niet wankelen.”

En daarnaast dat we bij Hem mogen komen zoals we zijn met alles wat ons belast en dat we ons hart bij Hem uit mogen storten:

In God is mijn heil en mijn eer;
mijn sterke rots, mijn toevlucht is in God.
Vertrouw op Hem te allen tijde volk;
stort uw hart uit voor Zijn aangezicht.
God is voor ons een toevlucht
.”