Alpha cursus – Start 3 april 2022

Wat is Alpha?
Tijdens de Alpha cursus gaan we op zoek naar de zin van het leven. Tijdens 10 zondagavonden komen we bij elkaar om de basis van het christelijk geloof met elkaar te beluisteren en te bespreken. Tijdens de cursus bespreek je onder meer de volgende onderwerpen:

  • Is er meer?
  • Wie is Jezus?
  • Bidden: waarom en hoe?
  • De Bijbel lezen: waarom en hoe?
  • Hoe zit het met de kerk?

Voor wie?
Of je nu regelmatig naar de kerk gaat of nog niets van het christelijk geloof weet, de Alpha cursus is er voor iedereen die wil nadenken over de basis van het geloof.
Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Wanneer?
De cursus duurt 10 avonden en één zaterdag/weekend. De cursus is gratis. Lijkt het je wat? Kom dan de eerste keer gewoon eens vrijblijvend kijken of de cursus iets voor jou is. We starten op zondagavond 3 april 2022 op het adres Antwerpseweg 5 te Gouda. De cursus loopt door tot en met zondag 3 juli 2022 (er vallen enkele zondagen af i.v.m. de feestdagen).

Diner en opgeven
Elke avond begint met een gezamenlijk diner. De aanvangstijd is 18:00 uur.

Wees welkom, maar geef je vooraf wel op via het onderstaande forumlier . Opgeven is nodig zodat we kunnen zorgen voor voldoende eten.

Meer informatie is te vinden op de website van Alpha Nederland via https://www.alphanederland.org/ 

 

Aanmelding cursus
Naam
Naam